What the FAQ

 

Voor wie is Nieuwe Bazen bedoeld?

Voor iedereen tussen de 18 en 27 jaar met interesse in sociaal ondernemen en voor iedereen die iets wil betekenen voor leeftijdsgenoten in zijn/haar stad. Per stad is er plek voor 15 Nieuwe Bazen in de dop.

Hoe lang duurt Nieuwe Bazen?

6 Maanden.

Wat gebeurt er met de ontmoetingsplekken als Nieuwe Bazen is afgelopen?

Dat is nog niet bekend maar we streven ernaar dat deze ontmoetingsplekken kunnen blijven bestaan. 

Hoe worden de trainees begeleid?

De Nieuwe Bazen krijgen praktijkbegeleiding op een gestructureerde manier. Een teamcoach is het eerste aanspreekpunt en helpt hen de geleerde lessen in praktijk te brengen. De teamcoach is ook aanwezig tijdens de eerste avonden. De individuele coach begeleidt in individuele gesprekken op het pad naar sociaal ondernemerschap en alle persoonlijke ontwikkelvraagstukken die daar bij komen kijken.

In welke steden loopt Nieuwe Bazen?

Op dit moment is Nieuwe Bazen actief in Groningen, Rotterdam, Zwolle en Enschede.

Kan ik me nog aanmelden voor het traineeship of komt er een vervolg?

Helaas is het niet mogelijk om je nog aan te melden; in alle steden is Nieuwe Bazen inmiddels van start. We hopen dat er een vervolg komt, misschien wel op meer plekken in Nederland! Houd onze Facebook en Instagram in de gaten. Je kunt je interesse ook laten blijken door een mailtje te sturen en je gegevens achter te laten bij debaas@nieuwebazen.nl. Zodra er meer bekend is nemen wij dan contact met je op.

Hoe kom ik in contact met Nieuwe Bazen?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Mail dan naar debaas@nieuwebazen.nl of volg ons via Facebook, Instagram of LinkedIn. Wil je in contact komen met Nieuwe Bazen (de ontmoetingsplek) in jouw stad? Je vindt de contactgegevens op de betreffende stedenpagina– zie het menu rechtsboven.