Nieuwe Bazen
Nieuwe Bazen
Wij zoeken vijftien enthousiastelingen voor een traineeship van zes maanden.
DSC01033-edit.jpg

Wij zoeken vooruitstappers, hardopdromers en toekomstbouwers…

Hét traineeship sociaal ondernemerschap voor mouwopstropers tussen de 18 en 27 jaar.

Ben jij jong en gemotiveerd? Dan ben jij geschikt om aan Nieuwe Bazen deel te nemen. In een groep van 15 gedreven leeftijdsgenoten leer je kansen te creëren voor jezelf en anderen in jouw stad.

Het ontwikkelen van jouw unieke talenten staat voorop. We stomen jou klaar tot  mouwopstroper, vooruitstapper, doordenker, zelfdoener, uitnodiger, zakendoener, samenwerker, buurtmaker en sociaal ondernemer. Kortom: tot een Nieuwe Baas. 

Het traineeship duurt zes maanden, is gratis en je kunt ernaast studeren of werken.

Meer weten?

…doordenkers, zelfdoeners en samenwerkers…

Hoe werkt het?

In zes maanden tijd leiden wij vijftien sociaal ondernemers in de dop op tot Nieuwe Baas. Samen met de andere trainees zet je jouw talenten, creativiteit en opgedane kennis in om de tofste plek voor jongeren in jouw stad op te zetten. 

In de eerste fase krijg je wekelijks een training in ondernemerschapsvaardigheden van experts op het gebied van sociaal ondernemen.

In de tweede fase breng je jouw nieuwe ondernemerskennis in de praktijk, door twee inspirerende avonden per week te organiseren. Samen met de andere trainees bepaal je hoe deze avonden eruit komen te zien, en waar deze plaatsvinden. Voorwaarden zijn dat het aanbod aansluit bij de behoefte onder een brede groep jongeren uit de stad, en dat er een maaltijd aanwezig is. Samen eten verbindt immers als geen ander.

Je wordt ondersteund door een teamcoach en een individuele coach bij het in de praktijk brengen van de geleerde lessen, en bij het stellen en behalen van jouw persoonlijke doelen op het gebied van ondernemen. 

Nieuwe Bazen gaat in maart / april 2019 van start in vier steden. Groningen gaat op kop, op de voet gevolgd door Rotterdam, Zwolle en Enschede. Klik hieronder op jouw stad voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure en startdata.

 
 
 

Zwolle

- Inschrijvingen geopend -

Beeld: Rob Oo

 
© Rob Oo - Zwolle.jpg
 

Enschede

- inschrijvingen geopend -

 
© Josbert Lonnee - Enschede.jpg
 

Rotterdam

- inschrijvingen gesloten -

 
louis-tricot-1091138-unsplash.jpg
 

Groningen

- inschrijvingen gesloten -

 
marc-kleen-598787-unsplash.jpg

…buurtmakers, zakendoeners en mouwopstropers…

…klusklaarders, ideeënbedenkers en welkomheters.