Nieuwe Bazen
Nieuwe Bazen
Wij zoeken vijftien enthousiastelingen voor een traineeship van zes maanden.

Hét traineeship sociaal ondernemen voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar

 
DSC01033-edit.jpg

Nieuwe Bazen zijn vooruitstappers, hardopdromers en toekomstbouwers…

Hét traineeship sociaal ondernemerschap voor iedereen tussen de 18 en 27 jaar.

In Nieuwe Bazen leren 15 jongvolwassenen kansen te creëren voor zichzelf en anderen. Het ontwikkelen van individuele talenten staat voorop. We stomen de trainees klaar tot mouwopstroper, vooruitstapper, doordenker, zelfdoener, uitnodiger, zakendoener, samenwerker, buurtmaker en sociaal ondernemer; kortom tot een Nieuwe Baas.

Meer weten?

…doordenkers, zelfdoeners en samenwerkers…

Hoe werkt het?

In zes maanden tijd worden vijftien sociaal ondernemers in de dop opgeleid tot Nieuwe Baas. Samen zetten zij hun talenten, creativiteit en opgedane kennis in om de tofste plek voor jongeren in hun stad op te zetten.

In de eerste fase krijgen zij wekelijks een training in ondernemerschapsvaardigheden van experts op het gebied van sociaal ondernemen.

In de tweede fase brengen zij hun nieuwe ondernemerskennis in de praktijk, door twee inspirerende avonden per week te organiseren. Samen bepalen zij hoe deze avonden eruit komen te zien, en waar deze plaatsvinden. Voorwaarden zijn dat het aanbod aansluit bij de behoefte onder een brede groep jongeren uit de stad, en dat er een maaltijd aanwezig is. Samen eten verbindt immers als geen ander.

De trainees worden ondersteund door een teamcoach en een individuele coach bij het in de praktijk brengen van de geleerde lessen, en bij het stellen en behalen van hun persoonlijke doelen op het gebied van ondernemen.

Nieuwe Bazen is in het voorjaar van 2019 van start gegaan in Groningen, Rotterdam, Zwolle en Enschede. Klik hieronder op jouw stad om te zien hoe het de Nieuwe Bazen daar vergaat!

 
 
 

Zwolle

- Inschrijvingen gesloten -

Beeld: Rob Oo

 
© Rob Oo - Zwolle.jpg
 

Enschede

- inschrijvingen gesloten -

 
© Josbert Lonnee - Enschede.jpg
 

Rotterdam

- inschrijvingen gesloten -

 
louis-tricot-1091138-unsplash.jpg
 

Groningen

- inschrijvingen gesloten -

 
marc-kleen-598787-unsplash.jpg

…buurtmakers, zakendoeners en mouwopstropers…

…klusklaarders, ideeënbedenkers en welkomheters.