Bijeen­brenger Shirma

Zangeres. Ondernemer. Toekomstbouwer.

 

Van scheikundestudent naar zangeres en ondernemer: Shirma Rouse doet het allemaal vanuit hometown Rotterdam: ‘Het mooiste aan zingen is dat je de kans krijgt om mensen te raken, maar er komt meer bij kijken. Als zangeres, artiest of kunstenaar kun je niet alleen maar je kunst uitvoeren: je moet in mijn ogen juist dingen creëren om ervoor te zorgen dat je je passie kan blijven uitvoeren. Mijn passies voor eten en muziek combineer ik bijvoorbeeld met Shirma Soul Kitchen, waarmee ik mensen met eten én muziek probeer te raken.

‘Check gewoon de mensen die hetzelfde doen als wat jij zou willen doen, en stel vragen!’

Hier in Rotterdam is het mogelijk. Rotterdam is positiviteit, diversiteit en een stad van jezelf zijn. Dat inspireert en geeft ruimte voor creativiteit en ondernemerschap.

Ondernemen is wel hard werken. Mensen zien de likes op social media, maar de strijd, de eenzaamheid en de tranen horen daar ook bij. Dat is het allemaal waard. Het brengt me geluk om datgene wat mij beweegt elke dag opnieuw te kunnen uitoefenen. Dat is alles. Dus als jij vol met ideeën en energie zit: check gewoon de mensen die hetzelfde doen als jij zou willen doen, en stel vragen!’. 

DSC01683-2.jpg